Groepenkast-Voordeel.NL

Een kwaliteits-groepenkast vakkundig geïnstalleerd voor een vaste lage prijs

Onafhankelijk installateur

Groepenkast-Voordeel is onafhankelijk. De merken groepenkasten die wij leveren behoren in kwalitatief opzicht tot de top. Hun betrouwbaarheid hebben ze elk reeds minstens decennia bewezen. De voorkeur voor een bepaald merk is dan ook meestal een kwestie van persoonlijke smaak. In sommige situaties kan de montage van het ene merk groepenkast gemakkelijker zijn dan die van het andere. Hiermee hangt dan ook vaak een verschil in eindresultaat in esthetisch opzicht samen. Als u de keuze van het merk aan ons overlaat nemen wij dit in overweging.

De merken

Hieronder wat achtergrondinformatie met betrekking tot de merken die wij leveren.


ABB

Zwitserse fabrikant van produkten die hun toepassing vinden binnen de gehele elektrotechniek; van hoogspanningsnetten tot woningbouw. 'Hafonorm' is de naam van de groepenkast die meestal wordt toegepast voor woningen. Dit herinnert nog aan de oorsprong van de productie van deze groepenkasten, te weten door HAF: de Hollandse Apparaten Fabriek. Hafonorm is een degelijke groepenkast met een breed aanbod aan, kwalitatief zeer hoogwaardige, componenten. Een flexibele groepenast die veelvuldig wordt toegepast binnen de woningbouw.

Link naar de website van de fabrikant: www.abbconnect.nl/hafonorm/index.aspx


Eaton

Eaton is een Amerikaanse producent van produkten die eveneens de hele elektrotechniek bestrijken. De 'Systeem 55' groepenkasten voor de woningbouw hebben eveneens 'roots' dichtbij huis. Voorheen werden deze namelijk geproduceerd door het Nederlandse Holec. Ook de Systeem 55 groepenkast is een zeer degelijke groepenkast. De flexibele uitbouwmogelijkheden van deze groepenkast maken hem soms bij uitstek geschikt.

Link naar de website van de fabrikant: www.eaton.nl/nederland/Productenoplossingen/Electrical/ProductenServices/Residentieel/Groepenkasten/Systeem55/index.htm


Hager

Duitse degelijkheid van eveneens een groot elektrotechnisch concern. Vanwege zijn moderne en luxe uitstraling wordt de 'Vision' groepenkast veel toegepast in het hogere segment binnen de woningbouw. De flexibele maatvoering van de groepenkasten en de diversiteit aan invoermogelijkheden zijn pluspunten van de Hager groepenkast, met name bij installaties die wat groter zijn dan gemiddeld. Ook voor de Vision groepenkast is een een grote diversiteit aan componenten beschikbaar; een flexibele groepenkast dus.

Link naar de website van de fabrikant: www.hager.nl/producten/energiedistributiesystemen/verdeelsystemen/samengestelde-groepenverdelers-vision-energybox/158892.htm


Attema

Attema is een Nederlands bedrijf. De focus van dit bedrijf ligt duidelijk op de woningbouw en installatietechniek. De 'Click-mate XL' groepenkast oogt met zijn expressieve kleuren duidelijk vrolijker dan de andere. Tevens kwalitatief een prima groepenkast van Hollandse makelij. Toch wordt deze groepenkast iets minder toegepast dan bovenstaande merken. In de meeste situaties is de diversiteit aan beschikbare componenten voldoende, maar het is toch wat beperkter dan het aanbod van bovenstaande concurrenten.

Link naar de website van de fabrikant: www.attema.com/nl_NL/products/installatie/click-mate-xl-plus-groepenkasten/